întrebări frecvente

Vă rugăm să citiți întrebările frecvente înainte de a ne trimite un mesaj.

Grosimea plușului variază în funcție de stilul covorului.

Folosirea foliei antiderapante este recomandata pentru covoarele mai subtiri pentru a preveni alunecarea si miscarea acestora. Folia antiderapanta actioneaza si ca o perna, impiedicand aplatizarea plusului si prelungind astfel durata de viata a covorului tau, si in acelasi timp protejeaza covorul impotriva efectelor tocurilor sau a altor obiecte ascutite.

Fotografiile covoarelor noastre sunt realizate de profesionisti, cu camere digitale de inalta rezolutie care asigura reglarea optima a temperaturii culorii, dupa care sunt prelucrate cu ajutorul Adobe Photoshop. Fotografiile covoarelor corespund, așadar, realității. Cu toate acestea, calitatea imaginilor pe care le vizualizați depinde și de tipul, calitatea și vârsta monitorului pe care îl utilizați, ceea ce poate modifica modul în care fotografiile și culorile dvs. apar pe ecran.

Este obișnuit ca un covor să lase scame. Când un covor este nou, acesta poate conține un surplus de material care se va desprinde treptat. Acestea sunt mici fibre rămase în plușul covorului, care a ieșit la suprafață. De obicei dispar după 1-2 aspirații.

Acesta nu este un motiv de îngrijorare, iar încercarea de a accelera procesul natural nu va avea alt rezultat decât uzura suplimentară a covorului. Sfatul nostru este să aveți răbdare și veți vedea că acest fenomen va scădea în intensitate și va înceta treptat.

Da, nu vom stoca niciodată informațiile cardului dvs., în timp ce folosim certificate SSL de 128 de biți pentru a face toate tranzacțiile în siguranță. Mai mult, pentru plăți, veți fi redirecționat către poarta de plată PayPal și nu vom procesa nicio plată.

Simțiți-vă liber să salutați 🙂